Over mij

De samenwerking met het individu, mijn medemens, staat voor mij altijd voorop, wat ik ook doe, of het nu zakelijk of privé is. Ik ben immer geboeid door het waarom van het (niet)handelen van mensen. Wat is de drijfveer erachter, wat is de pijn erachter, wat is het doel en het effect ervan? Als vanzelf dacht ik daar over na, vroeger en nu. En als vanzelf rolde ik daardoor vanaf het moment dat ik ging werken in leidinggevende functies.  Dat begon vroeger in een groot horeca bedrijf. Het idee ontstond gaandeweg bij mij, dat ik iets voor mezelf moest gaan doen. Maar ik moest eerst nog veel meer ervaring opdoen. En dan wel met en in de samenwerking met mensen! Mijn HBO ging ik gebruiken voor een leidinggevende baan in een commerciële landelijke kinderopvang organisatie. Voor mezelf vond ik het belangrijk om ervaring op te doen in de profit, maar ook in de not for profit sector. Via mijn werkgever kreeg ik allerlei opleiding en cursussen om mijn leidinggevende vaardigheden verder te ontwikkelen. Na allerhande interim klussen (op strategisch en organisatorisch niveau) door het hele land in deze kinderopvang organisatie, ben ik overgestapt naar de uitzendwereld. (USG People/Start People). Daarná wist ik ook hoe het werkte in de commerciële wereld. Mijn doel was toen al jaren helder, ik zou mensen gaan begeleiden, en met bedrijven gaan werken en adviseren op: hoe gaan we om met onze medewerkers? Zodat iedereen er gelukkig (of beter)van wordt, zowel werknemer als werkgever. Ik was en ben nog steeds overtuigd dat dát kan. Dat vraagt wel eerlijkheid, maar ook zórg voor de ander. Met passie opereer ik altijd in dat spanningsveld. De kroon op mijn werk is dan als ik een individu verder heb kunnen helpen, maar ook als een werkgever tevreden is over mijn inzet. Altijd streef ik naar de win – win.

Eén ding kan ik zeggen: ik ben niet wijs geworden door mijn successen, nee juist door de keren dat ik flink op mijn bekkie ging, ben ik rijk geworden aan ervaring. 

Na de uitzendwereld heb ik ongeveer 12 jaar als (operationeel) directeur van (ons aller), eigen bedrijf  Insieme gewerkt. Wat was dat een mooie tijd!  Ik mocht alles zelf invullen en bedenken. Wat was ik happy. Maar ik had dat nooit gekund zonder ons team. Een team van toppers, professionals, die vakwerk leverden bij ‘ónze’ klanten,  evenals onze backoffice collega’s. Ik wist door mijn ervaring in verschillende (werk)situaties ondertussen precies hoe we het moesten gaan doen, en zo déden we het. Alle neuzen dezelfde kant op. En een werkplezier dat we hadden, ondanks dat we allen door het hele land verspreid zaten was onze band zeer warm en hecht. Zo gun ik het ieder bedrijf. Zoveel passie! Doordat mijn man Jack met pensioen ging en ik het maar niet (eerlijk is eerlijk) voor elkaar kreeg minder te gaan werken, hebben we besloten Insieme te verkopen. Dat is gelukt, aan de persoon waarvan wij overtuigd zijn dat hij Insieme verder uitbouwt zoals het volgens ons alleen maar kan. (www.insieme.nl Gert-Jan van Beurden) 

Omdat ik besloten heb om eigenlijk nooit te stoppen met werken, ben ik onder Indorso BV verder gegaan met mijn werkzaamheden.  Voor Insieme voer ik met een warm hart nog opdrachten uit, en adviseer ik her en der. (zie ik de oud collega’s ook nog soms!) en onder Indorso voer ik mijn overige werk uit. 

Ik kan enorm gedreven raken door iets, blij worden van iets, vooral als ik iets kan bijdragen in positieve zin aan iemands welzijn en geluk door mijn aanpak.  Mijn energie kent dan geen grenzen. Toch kan ik ook in de werkuitvoering de rust zelve zijn. Twee uitersten, dat kenmerkt mij wel.

In mijn Insieme tijd heb ik nog een masteropleiding gedaan: Master of professional coaching, met als specialisatie ‘management/executive’ coaching.  In deze opleiding heb ik vooral wetenschappelijk onderbouwd gekregen wat ik al wist en daarmee meer vertrouwen gekregen in mijn kunnen. 

Op onze locatie in Harreveld is het heerlijk toeven, vandaar dat mijn meeste opdrachtgevers naar mij toe komen. We zitten in een heerlijk buitengebied aan het water. De locatie alleen al maakt ons allen ‘zen’.  Maar ik kom ook erg graag naar bedrijven en mensen toe, om de sfeer van hun leven of bedrijf te proeven.

Dan zijn er nog mijn 2 bruine labradors, waarmee ik veel wandel. Ze lopen hier rond en verwelkomen iedereen meer dan hartelijk. En heeft iemand pijn of verdriet, dan schaart Boeffie zich zonder dat je iets hoeft te zeggen aan je voeten. Dieren zijn meer gefocust op gevoel en handelen instinctief van daaruit. Ik probeer ook zoveel mogelijk vanuit mijn gevoel met mijn opdrachtgevers/jou te werken. En dat onderbouw ik voor mezelf met de kennis uit mijn studies, zodat ik weet dat ik het juiste doe voor je.

Kijk en klik graag op het tabje dienstverlening, dan zie je wat ik een opdrachtgever/jou kan aanbieden. 

Mijn aanpak kenmerkt zich door (zorgvuldige, aandachtige) directheid, kennis, passie en ook humor.  Ik ben openhartig en eerlijk in wat ik vind en zie, maar gá voor de opdrachtgever/jou.