Sprekers

Gert Jakobs

Oud profwielrenner Gert Jakobs #derrrannn,  weet als geen ander dat de teamprestatie binnen zowel de sport als uw bedrijf, belangrijker is dan persoonlijk gewin. Bij Gert zat en zit dit in zijn natuur. Gert wist in zijn prof wielercarrière waar zijn kracht lag en ging niet voor eigen gewin, maar voor gewin van het team. Als je als professional (meesterknecht of leidinggevende) kunt zorgen dat je ploeggenoot/ je afdeling/ je team scóórt, heb je bereikt waar je voor bestaat.

Samen kun je véél meer dan alleen. De winst is dan vele malen groter.

Gert kan als geen ander, op zijn eigen ontwapenende manier vertellen hoe hij dealde met de uitdagingen in zijn leven, die men als een kopie kan leggen op de uitdagingen die een leidinggevende elke dag in zijn organisatie tegen komt.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden en kosten van Gert als spreker of als sportief onderdeel van een leiderschapstraject.

Jack Voesenek

Bijeenkomsten (1,5 tot 2 uur) voor bestuurders, leidinggevenden en teams. De inhoud is vooral gericht op het verhogen van de arbeidsmotivatie, verbeteren functioneren/samenwerking en welzijn van medewerkers. Jack verzorgt altijd maatwerk, vrijblijvende kennismaking is dus altijd de eerste stap in het contact. 

Kenmerkend is zijn directe manier van presenteren vanuit wetenschappelijke onderbouwingen, op een ontspannen en humoristische manier. 

Waar ligt zijn passie?
Kennis en vaardigheden delen met anderen. Het mooiste in het vak vindt hij als hij mensen (teams) ziet die zich ontwikkelen, het beste uit zichzelf halen, keuzes maken die passen en tot levens- en werkgeluk leiden.

In zijn vrije tijd mag hij graag in een rustige omgeving actief bezig zijn met tuinieren, klussen en koken. Daarnaast zoveel als mogelijk genieten van zijn gezin, zijn kleinkinderen en zijn twee Labradors.

Zijn lijfspreuk?
Doe waar je goed in bent, in de juiste omgeving.