’Leiderschap’ of ‘Lijderschap’?

Een sportieve kennis/inspiratiesessie; fietsen onder leiding van oud profwielrenner Gert Jakobs, en daarna of daarvoor een executive management sessie om uw leiderschaps- inzichten en vaardigheden te verhogen, onder leiding van Anja Oude Geerdink.

Voor wie: directieleden, leidinggevenden, eindverantwoordelijken
Aantal deelnemers: 8 max
Duur:  10 uur tot 16 uur
Datum: in overleg te bepalen
Lunch: inbegrepen, plus afsluitend drankje en versnapering om 15.30 uur
Fiets/mountainbike: inbegrepen (indien niet in uw bezit)
Locatie: Natuurrijke omgeving en rustieke locatie Harreveld. (Indorso)  

De Corona periode heeft veel van de eindverantwoordelijken en medewerkers van organisaties gevraagd. Gelukkig komen we nu in een tijdperk waarin er weer meer kan en mag en we de draad weer op kunnen pakken. 

Dat betekent tijd voor sportieve inspiratie en ontwikkeling!

Hoe motiveer je je medewerker op afstand? En hoe weet je dat het goed gaat met je medewerker? Thuiswerken, je eigen tijd indelen, samenwerken via beeldbellen. 

De komende tijd vraagt om nieuw leiderschap, waarin meer verbinding en contact centraal staan.

Directeuren, eindverantwoordelijken, leidinggevenden, dragen de verantwoordelijkheid van de organisatie. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Welke uitdagingen in relatie tot leiderschap staan ons te wachten? 

Waar zit jóuw uitdaging met betrekking tot je managementvaardigheden? 

En hoe zit het met jouw eigen balans?

 

Dagindeling: 

10.30 uur en 13.00 uur:  Fietsen met oud profwielrenner Gert Jakobs
Na de koffie en na de lunch vertrekken 3 max 4 deelnemers met Gert Jakobs voor een inspirerende fietsrit. (u hoeft natuurlijk geen wielrenner te zijn)  

Gert Jakobs die als geen ander wist en weet dat de teamprestatie belangrijker is dan persoonlijk gewin. Bij Gert zat en zit dit in zijn natuur. Gert wist in zijn prof wielercarrière waar zijn kracht lag en ging niet voor eigen gewin, maar voor gewin van het team. Als je als professional (meesterknecht of leidinggevende) kunt zorgen dat je ploeggenoot/ je afdeling/ je team scóórt, heb je bereikt waar je voor bestaat.

Samen kun je véél meer dan alleen. De winst is dan vele malen groter.

Gert kan als geen ander, op zijn eigen ontwapenende manier vertellen hoe hij dealde met de uitdagingen in zijn leven, die men als een kopie kan leggen op de uitdagingen die een leidinggevende elke dag in zijn organisatie tegen komt.

12.30 uur: lunch in Harreveld
Als het weer het toelaat, gebruiken we de lunch aan het water. De lunch is voedzaam en gezond.

10.30 uur en 13.30 uur: Management inspiratiesessie met Anja Oude Geerdink mc
Anja gaat met de 4 andere deelnemers spreken over leiderschap met doel de vaardigheden en competenties met betrekking tot het individuele leiderschap te verhogen. Voor de sessie hebben deelnemers vragenlijsten met betrekking tot persoonlijkheid en leiderschap ingevuld. Vanzelfsprekend worden de uitslagen persoonlijk en vertrouwelijk op de dag aan de deelnemer uitgereikt en in zijn algemeenheid toegelicht.

15.30 uur
Afsluitend drankje en versnapering in Harreveld. 

16.00 uur
Afsluiting van de dag.

Kosten: op aanvraag. Eerst meer weten? bel of mail Anja!

Aanmeldingen via: anja@indorso.nl of op 06-57589592

De eerste sessie vindt plaat op 21 mei aanstaande. Hiervoor zijn nog enkele plekken vrij. Daarna volgt 11 juni. (ook nog deelname mogelijk)

Ook mag u zelf met een datumvoorstel komen. Waar mogelijk zullen we hieraan voldoen.  Deelnemers uit verschillende organisaties worden ‘passend’ gecombineerd. Maar ook mag u met een aantal deelnemers uit uw eigen bedrijf tezamen aanmelden. Max 8 deelnemers per event.

Wij zien uit naar uw deelname en hebben er zin in!

Sportieve groeten,

Gert Jakobs #derrrannn
Anja Oude Geerdink mc Indorso 06-57589592